Lo Chef Consiglia

PENNETTE CON CRUDO DI PARMA, PEPERONI E BASILICO

CON SCAGLIE DI GRANA

(Pennette Pármai sonkával, kaliforniai paprikával,

friss bazsalikommal és parmezán forgáccsal)

2950,-Ft

 

TAGLIATELLE CON BISQUE DI GAMBERI

GAMBERONE ARGENTINO E BUFALA

(Tagliatelle rákmártásban Argentin királyrákkal,

garnélával és bivalymozzarellával)

3950,-Ft

TAGLIATA DI RIB EYE ARGENTINA CON PURÉ ALLO ZAFFERANO

(Argentin rib eye steak szeletek sáfrányos burgonyapürével)

5950,-Ft

GALLETTO ALLA DIAVOLA CON PATATE AL FORNO

(Bébicsirke diavola módra kemencében sült burgonyával)

3950,-Ft

TORTA DI RICOTTA E PERE

(Körtés rikotta torta)

1250,-Ft

BUON APPETITO !

Chef  Dario Candido