Lo Chef Consiglia

 

CREMA DI ZUCCA GIALLA CON CODE DI GAMBERO SALTATE

Sütőtök krémleves garnélával

2550,- Ft

PAPPARDELLE DELLA CASA AL RAGÚ DI CINGHIALE

Házi készítésű pappardelle vaddisznó raguval

3950,- Ft

RAVIOLI ROSSI RIPIENI DI ZUCCA GIALLA CON BURRO SALVIA E GAMBERI

Sütőtökkel töltött ravioli vajas zsályás garnélákkal

3950,- Ft

TRANCIO DI SALMONE ALLA GRIGLIA CON SPUMA DI PISTACCHI

SU INSALATA DI FINOCCHI E PURÉ DI ARANCIA

Grillezett lazac steak édeskömény ágyon, narancs pürével és pisztácia habbal

5950,-Ft

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA CON PURÉ DI BARBABIETOLA

Borjúszelet római módra cékla pürével

4750,- Ft

 

BUON APPETITO!

Daniele e Sergio