Lo Chef Consiglia

INSALATA DI POLPO PATATE E CIPOLLA di TROPEA

(Főtt burgonyás polipsaláta tropeai hagymával)

2.950,- Ft

GARGANELLI ALLA PUTTANESCA DI POLPO

(Garganelli tészta polipraguval)

3.150,-Ft

RIGATONI CON STRACCETTI DI ANGUS AUSTRALIANO

IN SALSA DI PARMIGIANO TARTUFATO

(Rigatoni Ausztrál Angus bélszíncsíkokkal szarvasgombás parmezánmártásban)

3.750,-Ft

TRANCIO DI SALMONE IN CROSTA DI PANE

CON CREMA DI MELANZANE E POMODORI SECCHI

(Lazacderék morzsa köntösben, padlizsánkrémmel és szárított paradicsommal)

4.950,-Ft

FILETTO DI ANGUS AUSTRALIANO CON PORCINI TRIFOLATI

E CIALDA DI PARMIGIANO E TORTINO DI PATATE

(Ausztrál Angus bélszín párolt vargányagombával és parmezán chipszel

és burgonyatortával)

7.250,-Ft

 

BUON APPETITO!

Chef SIMONE MARCEDULA