Lo Chef Consiglia

ZUPPA DI FAGIOLI BORLOTTI E COZZE

(Tarkabab leves fekete kagylóval)

1950-Ft

TAGLIATELLE PORRO SALSICCIA E PORCINI CON SALSA AL MASCARPONE

(Tagliatelle póréhagymával, olasz kolbásszal, vargányagombával

 mascarpone szószban)

2950-Ft

RAVIOLI DI BUFALA CON POMODORI SECCHI

PESTO DI RUCOLA E ACCIUGHE

(Bivalymozzarellával töltött ravioli rukkla pestóval,

szárított paradicsommal és szardellával)

3550-Ft

ENTRECOTE DI MANZO ALLA GRIGLIA COM SFORMATO DI PATATE

(Grillezett rib eye steak burgonyatortával)

5950-Ft

TORTA DI CAROTE CON SALSA AL CIOCCOLATO BIANCO

(Répatorta fehér csokoládé szósszal)

1290-Ft

 

BUON APPETITO !

Chef  Dario Candido