Lo Chef Consiglia

GAMBERI IN SALSA ROSA

Garnélarákok rózsaszínmártásban

2950,-Ft

 

MEZZELUNE DI RUCOLA RIPIENE DI BUFALA

CON POMODORINI E BASILICO

Rukkolás mezzelune bivaly mozzarellával töltve,

 koktélparadicsomos bazsalikomos mártásban

3750,-Ft

 

SPAGHETTI ALLA CARBONARA DI MARE

Spaghetti tengergyümölcseivel carbonara módra

3750,-Ft

 

TRANCIO DI SALMONE AL LIMONE

CON FINOCCHIO E RADICCHIO ALLA GRIGLIA

Grillezett lazac steak citrommártással, grillezett édesköménnyel

és radicchio salátával tálalva

5450,-Ft

 

ENTRECOTE DI ANGUS ARGENTINO ALLA BRACE

SU INSALATA DI RUCOLA E POMODORINI CON SALSA DI PARMIGIANO

Grillezett Argentin Angus hátszín parmezánmártásban

 rukkolával és koktélparadicsommal tálalva

6950,-Ft

 

BUON APPETITO!

Daniele e Sergio