Chef Consiglia

CREMA DI ZUCCA GIALLA CON CROCCANTE DI PARMIGIANO E CHIPS DI PARMA

Sütőtök krémleves parmezán morzsával és Pármai sonka chip-szel

2.150,-Ft

PAPPARDELLE CON GAMBERI CREMA PEPERONI E BUFALA

Házi készítésű pappardelle garnélával, bivaly mozzarellával

paprikamártásban

3.950,-Ft

RIGATONI CON PORCINI E STRACCETTI DI ANGUS

Rigatoni Angus bélszíncsíkokkal és vargánya gombával

4.550,-Ft

BRANZINO AL CARTOCCIO CON CARCIOFI, OLIVE

POMODORINI E PATATE

Csőben sült tengeri süllő articsókával, olajbogyóval

koktélparadicsommal és burgonyával

5.950,-Ft

FILETTO DI ANGUS ARGENTINO BARDATO AL RIGATINO TOSCANO CON TORTINO DI PATATE

Szalonnába göngyölt Argentin Angus bélszín burgonyatortával

8.550-Ft

BUON APPETITO!

Daniele e Sergio